elenfrdeites

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

DVM, SRS, PhD
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Γ' - ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ Α.Ε.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Κατσιμπούλας αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2002 και αμέσως μετά συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Χειρουργική σε πανεπιστημιακές κλινικές όπως της Κτηνιατρικής της Θεσσαλονίκης, του Τορίνο, της Ιατρικής Αθηνών, της Ιατρικής του Goettingen, της Janssen φαρμακευτικής, του φορέα Α.Ο..

Αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Αγγειοχειρουργικής) το 2013 και κατέχει θέση Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Βαθμίδας Γ / Επίκουρος Καθηγητής Πειραματικής Χειρουργικής. Έχει σημαντική ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα με δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά (25) και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια (50). Είναι, επίσης, κάτοχος του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού Διπλώματος Πειραματικής Χειρουργικής (ESSR-SRS).

Από το Δεκέμβριο του 2007 είναι ιδρυτικό μέλος και από το 2017 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

DVM, PhD, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ Α.Π.Θ.

Βιογραφικό

Η Τάνια Θεοδώρου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2007.

Μετά από διετή εκπαίδευση στη Μονάδα Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς του Α.Π.Θ., εκπόνησε διδακτορική διατριβή με θέμα τη Θεραπεία της Ερλιχίωσης του Σκύλου και αναγορεύτηκε Διδάκτορας του τμήματος Κτηνιατρικής το 2016.

Κατά το χρονικό διάστημα 2016- 2017 ήταν μέλος του Διδακτικού Προσωπικούς της μονάδας Παθολογίας της Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ έχει υπάρξει προσκεκλημένη ομιλήτρια σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2008 έως το 2017 εργάστηκε σε κτηνιατρεία και κλινικές της Θεσσαλονίκης.

Από το Νοέμβριο του 2017 είναι στην ομάδα του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε., ως υπεύθυνη των περιστατικών Εσωτερικής Παθολογίας Ζώων συντροφιάς.


ΜΑΝΤΖΙΑΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
Βιογραφικό
Ο Αναστάσιος Μαντζιαβάς γεννήθηκε το 1977 και αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 2002.

Υπηρέτησε στο Κέντρο Εκπαίδευση Στρατιωτικών Σκύλων της Πολεμικής Αεροπορίας μέχρι τη θέση του Προϊσταμένου της Κλινικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης των στρατιωτικών σκύλων και γερακιών και σε επιτελική θέση ως κτηνίατρος στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης, αρμόδιος για θέματα υγειονομικού έλεγχου που άπτονται της κτηνιατρικής επιστήμης, στους χώρους των Μονάδων που υπάγονταν στη Διοίκηση και υγείας στρατιωτικών σκύλων και γερακιών της Π.Α., έως το 2015.

Παράλληλα, ασκούσε το κτηνιατρικό επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας και κατά τα έτη 2008-2013 διατηρούσε μαζί με κτηνίατρο συνεργάτη, ιδιωτικό ιατρείο στα Γλυκά Νερά Αττικής, εργαζόμενος στο αντικείμενο της υγείας των ζώων συντροφιάς καθώς και των εξωτικών ζώων.

Διετέλεσε εθελοντικά κτηνίατρος στο Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων και Πτηνών στη Αίγινα κατά τα έτη 2014- 2019.

Το επιστημονικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην παθολογία και χειρουργική των πτηνών, μικρών θηλαστικών, ερπετών και διακοσμητικών ψαριών, αλλά και στη ζωοτεχνία και πρόληψη υγείας των ερασιτεχνικών εκτροφών παραγωγικών ζώων.

Από το Ιούνιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.

ΗΛΙΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

DVM, MSc ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
GPCert (Sam)
   

Βιογραφικό

Η Αργυρώ Ηλιάκη αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010 έχοντας κάνει πρακτική σε ιατρεία μικρών ζώων.

Τον Ιανουάριο του 2011 ξεκίνησε τη μετεκπαίδευσή της αρχικά στην Ιταλία (Internship) σε κλινικές δεύτερης γνώμης (Lago Maggiore, Pavia) και σε ογκολογική κλινική (Nerviano) και έπειτα στη Μεγάλη Βρετανία (Externship) στην Ογκολογία ( Royal Veterinary College-London) και στην Απεικονιστική Διαγνωστική (Royal Dick School- Edinburgh).

Από το 2012 μέχρι το 2018 εργάστηκε στο κτηνιατρικό νοσοκομείο "Η πόλη της Παβίας", στην Ιταλία, ως  υπεύθυνη του νοσηλευτηρίου και εντατικής θεραπείας .
Το 2017 έγινε κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Οξυγονο- Οζονοθεραπεία από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Παβίας και Διπλώματος GPCert Παθολογίας Μικρών Ζώων.

Στα αντικείμενα του επιστημονικού ενδιαφέροντός της είναι η Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς και η Εντατική Θεραπεία.

Από το 2018 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε.


ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ESVPS Harper Adams University, Μετεκ. Fitzpatrick Referrals  
 

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Σαββίδης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012.

Μετά από δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα σε κλινική πρώτης γνώμης και σε νοσοκομείο παραπομπών, ολοκλήρωσε διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Χειρουργική Μικρών Ζώων, μαλακών μορίων και Ορθοπεδικής (Certificate in Small animal Surgery, ESVPS, Harper Adams University) στη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης ενός έτους στην Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική στο νοσοκομείο Fitzpatrick Referrals (Internship).

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και εργάστηκε ως χειρουργός σε μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σωματείο. Από τον Αύγουστο του 2017 είναι στην ομάδα του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε..

Στα αντικείμενα του επιστημονικού του ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνονται η δυσπλασία αγκώνα στο σκύλο, η ρήξη πρόσθιου χιαστού, η οστεοσύνθεση καταγμάτων καθώς και η αντιμετώπιση τραυμάτων. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας των σκύλων με στόχο το μικρότερο δυνατό στρες κατά την παραμονή των ζώων στο νοσοκομείο (stress-free management of inpatients).

ΣΟΥΛΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 
 


ΠΙΣΠΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Πισπίρης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2014 καθώς επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εξοικειώθηκε με το επάγγελμα του κτηνιάτρου σε κλινικές της Αττικής ενώ έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια Υπερηχοτομογραφίας Κοιλίας Ζώων Συντροφιάς και Γενικής Χειρουργικής.

Από το Φεβρουάριο του 2017 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 


ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό
Η Κατερίνα Σπηλιώτη αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τα Ζώα Συντροφιάς.

Έχει 10ετή εμπειρία στον χώρο των κτηνιατρικών εργαστηρίων και είναι αναλύτρια
Ανοσοφθορισμού και ELISA (σε διαπιστευμένες αναλύσεις Ε.ΣΥ.Δ.).

Από το 2018 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων ως Υπεύθυνη του in house εργαστηρίου.

ΒΟΥΡΟΥ ΚΕΛΛΥ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

Η Κέλλυ Βούρου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γεωργικών Επιστημών και Κτηνιατρικής της Κλουζ (Ρουμανία) το 2017.

Ακολούθησε Internship Ζώων Συντροφιάς, συμπεριλαμβανομένων και εξωτικών ειδών, στη Μεγάλη Βρετανία σε κλινική πρώτης γνώμης.

Στα αντικείμενα του επιστημονικού της ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνονται η Χειρουργική Μαλακών Μορίων και η φροντίδα του ασθενή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το Μάρτιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.


ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

O Κουκουριτάκης Μιχάλης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ion Ionescu De La Brad του Ιασίου (Ρουμανία) το 2016. Παράλληλα με τις σπουδές του έκανε πρακτική άσκηση σε κτηνιατρικές κλινικές του Ιασίου αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εξοικειώθηκε, επίσης, στο επάγγελμα του κτηνιάτρου στη Μονάδα Υγειονομικού της Κω.

Είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων από το 2018.


e-genius.gr ...intelligent web software