elenfrdeites

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

DVM, SRS, PhD
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Γ' - ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ Α.Ε.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Κατσιμπούλας αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2002 και αμέσως μετά συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Χειρουργική σε πανεπιστημιακές κλινικές όπως της Κτηνιατρικής της Θεσσαλονίκης, του Τορίνο, της Ιατρικής Αθηνών, της Ιατρικής του Goettingen, της Janssen φαρμακευτικής, του φορέα Α.Ο..

Αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Αγγειοχειρουργικής) το 2013 και κατέχει θέση Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Βαθμίδας Γ / Επίκουρος Καθηγητής Πειραματικής Χειρουργικής. Έχει σημαντική ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα με δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά (25) και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια (50). Είναι, επίσης, κάτοχος του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού Διπλώματος Πειραματικής Χειρουργικής (ESSR-SRS).

Από το Δεκέμβριο του 2007 είναι ιδρυτικό μέλος και από το 2017 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ Α.Ε.
 
   


ΑΔΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ EXOTICS
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ Α.Ε  

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

DVM, PhD, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ Α.Π.Θ.

Βιογραφικό

Η Τάνια Θεοδώρου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2007.

Μετά από διετή εκπαίδευση στη Μονάδα Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς του Α.Π.Θ., εκπόνησε διδακτορική διατριβή με θέμα τη Θεραπεία της Ερλιχίωσης του Σκύλου και αναγορεύτηκε Διδάκτορας του τμήματος Κτηνιατρικής το 2016.

Κατά το χρονικό διάστημα 2016- 2017 ήταν μέλος του Διδακτικού Προσωπικούς της μονάδας Παθολογίας της Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ έχει υπάρξει προσκεκλημένη ομιλήτρια σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2008 έως το 2017 εργάστηκε σε κτηνιατρεία και κλινικές της Θεσσαλονίκης.

Από το Νοέμβριο του 2017 είναι στην ομάδα του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε., ως υπεύθυνη των περιστατικών Εσωτερικής Παθολογίας Ζώων συντροφιάς.


ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, DIPLOME DU CES D’ OPHTALMOLOGIE, VETERINAIRE EC. NATIONAL VETERINAIRE DE TOULOUSE

Βιογραφικό

Η Εύα Αγγελακοπούλου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 2009.

Εξοικειώθηκε με το επάγγελμα του κτηνιάτρου σε κλινικές της Αττικής καθώς και στο Φιλοζωικό Σωματείο της Αθήνας.

Το 2014  ακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) με θέμα Veterinary Ophthalmology στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου. Στη συνέχεια, μετά από φοίτηση στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στην Γαλλία (Ecole Nationale Vétérinaire de Toulouse- Dep. des Sciences Cliniques des Animaux de Compagnie et de Sport) απέκτησε στις αρχές του 2018  το Diplôme du CES d’ Ophtalmologie Vétérinaire, από το ανωτέρω Πανεπιστήμιο, αποπερατώνοντας έτσι την εξειδίκευσή της στην Οφθαλμολογία των Ζώων.

Το 2013 εντάχτηκε στην ομάδα του Αττικού Νοσοκομείου όπου εργάζεται εώς και σήμερα με στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας.

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ESVPS Harper Adams University, Μετεκ. Fitzpatrick Referrals  
 

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Σαββίδης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012.

Μετά από δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα σε κλινική πρώτης γνώμης και σε νοσοκομείο παραπομπών, ολοκλήρωσε διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Χειρουργική Μικρών Ζώων, μαλακών μορίων και Ορθοπεδικής (Certificate in Small animal Surgery, ESVPS, Harper Adams University) στη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης ενός έτους στην Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική στο νοσοκομείο Fitzpatrick Referrals (Internship).

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και εργάστηκε ως χειρουργός σε μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σωματείο. Από τον Αύγουστο του 2017 είναι στην ομάδα του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε..

Στα αντικείμενα του επιστημονικού του ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνονται η δυσπλασία αγκώνα στο σκύλο, η ρήξη πρόσθιου χιαστού, η οστεοσύνθεση καταγμάτων καθώς και η αντιμετώπιση τραυμάτων. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας των σκύλων με στόχο το μικρότερο δυνατό στρες κατά την παραμονή των ζώων στο νοσοκομείο (stress-free management of inpatients).


ΣΟΥΛΤΟΥ ΕΛΕΑΝΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 
 

ΠΙΣΠΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Πισπίρης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2014 καθώς επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εξοικειώθηκε με το επάγγελμα του κτηνιάτρου σε κλινικές της Αττικής ενώ έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια Υπερηχοτομογραφίας Κοιλίας Ζώων Συντροφιάς και Γενικής Χειρουργικής.

Από το Φεβρουάριο του 2017 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.


ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

ΡΟΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 


ΛΑΦΙΩΝΙΑΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

Ο Σάββας Λαφιωνιάτης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 2010.

Υπηρετεί παράλληλα ως Αξιωματικός κτηνίατρος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Φρουρών Σκύλων της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κορωπί, όπου είναι υπεύθυνος για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια κτηνιατρική περίθαλψη των σκύλων εργασίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Λιμενικού​ Σώματος και Υπουργείου Οικονομικών.

Το 2014  παρακολούθησε τρίμηνο Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων Κτηνιατρικής στην Κλινική Μικρών Ζώων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε externship στις Πανεπιστημιακές Κλινικές Μικρών Ζώων: “Klinik für Kleintiere Gießen“, Γερμανία, “Klinik für Kleintiere Hannover“, Γερμανία, “Universitätsklinik für Kleintiere Wien“, Αυστρία.

Το 2015 ακολούθησε μονοετές πρόγραμμα internship στην Κλινική Μικρών Ζώων “Tierärztliche Klinik für Kleintiere Bielefeld“, Γερμανία.

Το διάστημα 2016 έως το 2018 εκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική Μικρών Ζώων στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Λειψίας στη Γερμανία.

Από τον Ιούνιο του 2018 φοιτά σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Χειρουργική Μικρών Ζώων, μαλακών μορίων και Ορθοπεδικής (Certificate in Small animal Surgery, ESVPS) στη Γερμανία.

Το Φεβρουάριο του 2018 έγινε μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.

ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό
Η Κατερίνα Σπηλιώτη αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τα Ζώα Συντροφιάς.

Έχει 10ετή εμπειρία στον χώρο των κτηνιατρικών εργαστηρίων και είναι αναλύτρια
Ανοσοφθορισμού και ELISA (σε διαπιστευμένες αναλύσεις Ε.ΣΥ.Δ.).

Από το 2018 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων ως Υπεύθυνη του in house εργαστηρίου.

ΒΟΥΡΟΥ ΚΕΛΛΥ

DVM, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
 

Βιογραφικό

Η Κέλλυ Βούρου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γεωργικών Επιστημών και Κτηνιατρικής της Κλουζ (Ρουμανία) το 2017.

Ακολούθησε Internship Ζώων Συντροφιάς, συμπεριλαμβανομένων και εξωτικών ειδών, στη Μεγάλη Βρετανία σε κλινική πρώτης γνώμης.

Στα αντικείμενα του επιστημονικού της ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνονται η Χειρουργική Μαλακών Μορίων και η φροντίδα του ασθενή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το Μάρτιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων.


e-genius.gr ...intelligent web software