Η Εταιρεία PDF Εκτύπωση E-mail

Μια πρότυπη ιατρική μονάδα μεριμνά σε 24 ώρη βάση για την υγεία των μικρών σας φίλων

  • Το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 και αποτελεί μετεξέλιξη και καρπό παλαιότερης προσπάθειας ομάδας κτηνιάτρων, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη κλινική εμπειρία και ένα κοινό όραμα: την ολοκληρωμένη και συνεχή μέριμνα της υγείας των ζώων συντροφιάς, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας.
  • Το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. είναι μια πρότυπη ιατρική μονάδα μικρών ζώων, με σκοπό την προσφορά υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών, η οποία φιλοδοξεί να εισάγει και να λειτουργήσει με μια νέα αντίληψη-περισσότερο ανθρώπινη-στη σχέση με τον πελάτη και το ασθενές ζώο του.
  • Στην εποχή μας η ευαισθησία και η ενημέρωση των ιδιοκτητών είναι πλέον δεδομένη , οι εξελίξεις στην κτηνιατρική κλινική πράξη είναι ραγδαίες, ενώ παράλληλα τα κατοικίδια ζώα, λόγω της αύξησης του μέσου όρου ζωής τους, προσβάλλονται συχνότερα από νεοπλασματικά νοσήματα, ορμονικές διαταραχές ή διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχημάτων κλπ.

    Η λειτουργία λοιπόν μιας σύγχρονης ιατρικής μονάδος, όχι μόνο ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες και δυνατότητες περίθαλψης των μικρών μας φίλων αλλά ταυτόχρονα θεωρείται απαραίτητη για την διασφάλιση της υγείας των.

 

Με στόχο την αιτιολογική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών κατοικίδιων ζώων - Σκύλος, Γάτα, Exotics

  • Ο βασικός στόχος της λειτουργίας του κτηνιατρείου της εταιρείας Αττικού Νοσοκομείου ζώων Α.Ε., είναι η αιτιολογική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών κατοικίδιων ζώων, μέσω της συλλογικής προσέγγισης, της μεθοδικής διαχείρισης και της παροχής των κατάλληλων συνθηκών αντιμετώπισης οποιοδήποτε περιστατικού.
  • Στο κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. , αντιμετωπίζονται όλα τα σύνθετα νοσολογικά προβλήματα, καθώς και άμεση διαχείριση των έκτακτων – επειγόντων περιστατικών.
  • Το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. δέχεται περιστατικά από όλη την Ελλάδα που αφορούν σε σκύλο, γάτα και exotics. Στο πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. εξυπηρέτησε πάνω από 2000 πελάτες και αντιμετώπισε πάνω από 4000 περιστατικά, κάποια από αυτά σπάνιες / εξειδικευμένες περιπτώσεις.

  • Επιπλέον το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. συνεργάζεται πανελλαδικά, με πολλούς κτηνιάτρους, οι οποίοι καθημερινά παραπέμπουν στο ιατρείο τα σύνθετα περιστατικά τους. Οι γιατροί στο κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. αντιμετωπίζουν τα δύσκολα αυτά περιστατικά, σε συνεργασία πάντα με τον παραπέμποντα το περιστατικό συνάδελφο κτηνίατρο, του οποίου η συμβολή είναι ιδιαίτερα σημαντική, στην αποτελεσματική και έγκαιρη διαχείριση του περιστατικού.