Τα νέα μας
Ενημέρωση για κτηνιάτρους - Απρίλιος 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Παιανία 3 Απριλίου 2017

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς Ματθαίος (Μαθιός) Μυλωνάκης θα βρίσκεται στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ στις 11 Απριλίου 2017.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραπέμψετε κάποιο περιστατικό παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Νοσοκομείου για ραντεβού.

Με εκτίμηση

Μ. Κατσιμπούλας
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

 
Ανακοίνωση νέας συνεργασίας PDF Εκτύπωση E-mail

Παιανία 21 Οκτωβρίου 2016

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης του κτηνιατρείου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ Α.Ε. σας ενημερώνουμε ότι, με μεγάλη μας τιμή, προστέθηκε στην ομάδα των συνεργατών μας η Επίκουρη Καθηγήτρια Χειρουργικής Κτηνιατρικής του Π.Θ. κ. Τσιώλη Βασιλική.

Με εκτίμηση
Μ. Κατσιμπούλας
Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

 
Ανακοίνωση για Αναβολή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ –ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ Α.Ε.» ενημερώνει ότι στην από 23.06.2016 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εκπροσωπήθηκε το 83,49% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου της και κατόπιν σχετικού αιτήματος μετόχων σύμφωνα με το άρθρο 39, παρ,3 εδάφιο α΄ του Ν.2190/1920 ως ισχύει, αναβλήθηκε η συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης για την 7 Ιουλίου 2016 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π. μ. στον ίδιο τόπο, δηλαδή στην έδρα της Εταιρείας στον Αγ. Γεώργιο – Ντρασέζα στη Παιανία.

Η μετ’ αναβολή Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων της δημοσίευσης της πρόσκλησης των Μετόχων.

 
Χάθηκε! PDF Εκτύπωση E-mail

sissy

 
Περιστατικό PDF Εκτύπωση E-mail

peristatiko03Αφαίρεση ξένου σώματος (χρυσός σταυρός) από σκυλάκι ράτσας  Miniature Pinscher, ηλικίας 45 ημερών και βάρους 1,5 κιλού από τη χειρουργική ομάδα του ιατρείου μας με επικεφαλής τον κύριο Κατσιμπούλα Μιχάλη.

Περισσότερα...
 
Το κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. στη νέα εκπομπή του Σκαϊ ‘’Σαν το σκύλο με τη γάτα’’ PDF Εκτύπωση E-mail

skaiΤο κτηνιατρείο της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. συμμετέχει ως επιστημονικός σύμβουλος σε θέματα υγείας των ζώων συντροφιάς, στη νέα εκπομπή του Σκαϊ  ‘’Σαν το σκύλο με τη γάτα’’.  Σε κάθε επεισόδιο οι κτηνίατροι του Ιατρείου μας προσφέρουν στους τηλεθεατές της εκπομπής,  πολύτιμες συμβουλές  υγείας για τους τετράποδους φίλους τους .

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2